Bellen: 06 -52 33 05 19 Mail: info@mvoprijsgilzerijen.nl

Als logisch vervolg op de MVO Challenge 2018 blijven we ondernemend Gilze en Rijen inspireren en stimuleren om met verduurzaming aan de slag te gaan. Dit platform laat zien wat er nu allemaal al kan en hoe u daar uw voordeel mee kunt doen. De MVO Challenge was slechts het begin.

Een aantrekkelijk jaarprogramma met activiteiten voor en door ondernemers moet helpen de bewustwording rondom duurzaamheid te versterken.

De agenda treft u hier onder aan. Meldt u aan en laat u inspireren


Aan de slag met duurzaamheid

Berla Lighting is winnaar van de MVO Challenge 2018 in de categorie duurzame en betaalbare energie. Het nieuwe bedrijfspand aan de Hercules 8 te Gilze heeft tal van nieuwe toepassingen die ervoor zorgen dat het energieverbruik fors wordt verminderd. En dat levert een flinke besparing op.

Op woensdag 21 november 2018 nodigt Sam Berkes u van harte uit om tussen 10.00 en 12.00 uur een kijkje te komen nemen in het moderne en energiezuinige pand in Gilze. Hij zal u rondleiden en vertellen welke stappen Berla heeft ondernomen om een forse besparing op de energiekosten te realiseren en hoe men dit heeft kunnen bewerkstelligen.

Laat u inspireren en meldt u aan voor dit bezoek via info@mvoprijsgilzerijen.nl . Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met Wil Hermens via 0161-294050.