Bellen: 06 -52 33 05 19 Mail: info@mvoprijsgilzerijen.nl

HET STEMMEN IS NIET MEER MOGELIJK


Er is 1397 keer gestemd door het publiek


De winnaars worden bekend gemaakt op het MVO gala dat op donderdagavond 11 oktober 2018 zal plaatsvinden in Het Experience Center bij Vitility te Gilze.

Bijgewerkt tot en met 01 oktober 2018.

GENOMINEERDEN MVO PRIJS 2018 GILZE EN RIJEN

Hoeve de Lakenvelder

Puur Natuur! Zo leven onze Lakenvelders, een eeuwenoud, zeldzaam koeienras. In de zomer zijn grazen ze lekker buiten en in de koude wintermaanden staan ze in de stal, waar ze eigen hooi krijgen. Kalfjes groeien op bij hun moeder en krijgen moedermelk en gras. Zo produceren ze zeldzaam lekker en biologisch vlees. Geniet ervan en houd ze samen met ons in stand!


Bijna al onze producten komen van leveranciers uit de regio. Hierdoor houden we de schakel kort en hebben wij oog op de herkomst van onze producten. Met de kleine gerechtjes die Smaak Lokaal aan zal bieden gaan wij ook nog eens verspilling tegen.

Uiteindelijk zijn we dus allemaal winnaars!

Van Poppel Melkvee

"VOF melkveehouderij van Poppel, wil duurzaam hun melk produceren en mest benutten zonder het te hoeven afvoeren, doordat we nu circulair zijn. Onze koeien eten het gras en mais van onze eigen grond, maken mest die we door de vergister laten gaan, daar mee stroom op wekken, heel het bedrijf en onze buren deze stroom benut. Wat er overblijft van de mest uit de vergister, persen we droog, de droge mest gebruiken we als vulling voor de bedjes van de koeien. Ook boomkwekers willen dit hebben voor hun bomen. Uit de dunne mest halen we de stikstof dit gebruiken we gedeeltelijk zelf op onze eigen gronden om te bemesten voor gras en mais. Wat we over hebben kunnen akkerbouwers gebruiken. Zonder dat we allen kunstmest moeten kopen."


Curtec

Duurzame zekerheid, dat is wat CurTec voor staat. Dat ziet u terug in onze pro­ducten: hoogwaardige kunststof verpakkingen. Verpakkingen die naast dat ze functioneel zijn, voldoen aan de beste kwaliteit, makkelijk zijn in gebruik en voorzien van een onderscheidende vormgeving. Maar duurzaam én zekerheid omvat meer. CurTec verstaat onder duurzaamheid dat we er binnen onze kennis en kunde alles aan doen om te bouwen aan een zekere toekomst op economisch, ecologisch en sociaal gebied. Dit betekent dat we altijd in beweging willen blij­ven, op zoek naar verbetering.

Berla

Berla is, als fabrikant van hoogwaardige LED verlichting, zeer betrokken wanneer het gaat om duurzame energie. Door de lange levensduur en zeer laag energie­verbruik verbruikt LED, in tegenstelling tot andere lichtbronnen, veel minder energie. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij denken aan de toekomst en nemen daardoor alle maatregelen om, energie-neutraal, verantwoord te on­dernemen.

Jong Food BV

Als familiebedrijf voelen wij de noodzaak om zowel het bedrijf als de aarde mooier achter te laten voor de volgende generatie. Daarom streven wij ernaar onze ecologische foodprint zoveel mogelijk te reduceren. Dit doen wij door verschillende innovaties toe te passen op het gebied van groene en restenergie.

Crown

Crown Business Center street ernaar zo min mogelijk grijze energie te gebruiken. Zo hebben wij 4000 zonnepanelen laten plaatsen, stimuleren wij elektrisch rij­den en stappen wij over op LED verlichting. Ook hebben wij vergevorderde plan­nen om binnen twee jaar alle panden op het terrein zonder gas te verwarmen.


Newasco

Duurzaamheid staat bij familiebedrijf Newasco Neerlandia voorop: in contact met onze klanten, tijdens het wassen en de hele bedrijfsvoering.

La Poubelle

La Poubelle biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke plek om te werken en ervaring op te doen. Naast dat zij tweedehands spullen ver­kopen worden ingeleverde en opgehaalde spullen ook gebruikt als ‘grondstof’ om nieuwe producten te maken. Zo wordt 90% van de ingeleverde spullen weer hergebruikt.

Audax

Audax bouwt aan een duurzame onderneming. Actief binnen onder andere de uitgeef- en retailwereld. Audax staat voor langdurige dienstverbanden waarbij ruimte is voor medewerkers uit alle lagen van de maatschappij. Bij ons ben je welkom.

Door te leren van, voor en door elkaar zijn we breder, flexibeler en duurzaam inzetbaar, kunnen teamleden bijspringen wanneer dat nodig is en wordt het werk een stuk afwisselender omdat je onderdeel uitmaakt van een team.

It is all about people!


Samen Circulair

Laten we de aarde mooier overdragen aan onze volgende generatie! SamenCir­culair helpt organisaties op weg om (meer) bewustzijn en inzicht te creëren in waar de organisatie staat in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit doen wij door met ondernemingen in gesprek te gaan, een scan te maken van de MVO-activiteiten, om vervolgens een concreet rapport af te leveren dat helpt bij de implementatie van het MVO-beleid. Het is onze kracht om inspiratie, samenhang en doorontwikkeling hierin aan te brengen.

Gotcha

Gotcha biedt een podium voor leergierige studenten, laat talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt stralen in de LED spotlights en dat allemaal met eigen opgewekte energie.

Bastiaansen Bio

Duurzaamheid betekent voor Bio Kaas dat met zorg wordt omgegaan met het waardevolle uit het verleden. Dit doen wij door biologisch te werken. Tevens wordt er met verantwoordelijkheid gewerkt aan een blijvend bestaansrecht in de toekomst. Daar geven wij zelf invulling aan maar ook stimuleren wij onze leden veehouders om met verantwoordelijkheid te werken aan de bedrijfsontwikkeling op het boeren erf.